Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Manify

Manify Magazine online bestellen

Jouw favoriete Manify Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Enig resultaat

Over Manify

Manify is een online lifestyle magazine voor mannen dat gericht is op mode, stijl, technologie, auto’s, reizen, eten, drinken en nog veel meer. Het tijdschrift richt zich op de moderne man die op zoek is naar inspiratie op het gebied van stijl, cultuur en lifestyle en die op de hoogte wil blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Manify is opgericht in 2012 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een populaire en invloedrijke website voor mannen.

De inhoud van Manify

Manify is een online lifestyle magazine gericht op mannen. Het tijdschrift bevat artikelen en nieuws op het gebied van mode, auto’s, reizen, eten, drinken, gadgets, sport, films, muziek en meer. Manify richt zich op de moderne, stijlbewuste man en brengt dagelijks inspirerende en interessante content om de lezers te informeren en vermaken. Het tijdschrift heeft een brede waaier aan onderwerpen waardoor er voor elke man wel wat interessants te lezen valt.

Extra’s van Manify

Manify is een online magazine voor mannen dat een verscheidenheid aan onderwerpen behandelt, waaronder mode, auto’s, gadgets, reizen, lifestyle, sport en entertainment. Naast de artikelen op de website, biedt Manify een wekelijkse nieuwsbrief, een actief Instagram-account en een jaarlijkse verkiezing van de ‘Manifier van het Jaar’. Bovendien organiseert Manify events en geeft het regelmatig prijzen weg aan zijn lezers. Met al deze extra’s wil Manify de man van vandaag inspireren en informeren op allerlei vlakken.