Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » LXRY

LXRY Magazine online bestellen

Jouw favoriete LXRY Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Toont alle 6 resultaten

Over LXRY

LXRY is een Nederlands magazine dat zich richt op luxe, lifestyle en exclusiviteit. Het blad richt zich op de lezers die geïnteresseerd zijn in exclusieve en luxe producten, diensten en evenementen. Denk hierbij aan luxe auto’s, horloges, jachten, reizen en wonen op hoog niveau. Het magazine verschijnt zes keer per jaar en biedt naast inspirerende artikelen en interviews ook veel informatie over de nieuwste ontwikkelingen in de luxe wereld. LXRY is het ultieme magazine voor degenen die graag op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van luxe en exclusiviteit.

De inhoud van LXRY

LXRY is een Nederlands luxe lifestyle-magazine. Het tijdschrift is gericht op mensen die geïnteresseerd zijn in luxe, lifestyle, kunst, design, auto’s, mode, reizen, gastronomie en horloges. Het magazine is een inspiratiebron voor lezers die op zoek zijn naar exclusieve ervaringen en die een passie hebben voor alles wat luxe en uniek is. LXRY heeft ook aandacht voor innovatieve trends en ontwikkelingen binnen de luxesector. Het tijdschrift heeft een hoogwaardige uitstraling en bevat prachtige fotografie en interviews met invloedrijke mensen in de luxe wereld.

Extra’s van LXRY

Het tijdschrift LXRY biedt naast haar exclusieve content ook verschillende extra’s aan. Zo organiseert het tijdschrift bijvoorbeeld jaarlijks de LXRY Beurs, een luxe beurs waarbij bezoekers de kans krijgen om de nieuwste trends op het gebied van interieur, reizen, auto’s, boten en horloges te ontdekken. Verder biedt het tijdschrift de LXRY List, waarbij de beste luxe hotels, restaurants en winkels worden uitgelicht, en LXRY TV, een online platform waarop de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van luxe te zien zijn.