Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » LINDA.
Jaar van uitgave
Taal

LINDA. Magazine online bestellen

Jouw favoriete LINDA. Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Resultaat 1–20 van de 82 resultaten wordt getoond

Over LINDA.

LINDA. Magazine is een van de meest populaire tijdschriften in Nederland, opgericht in 2003 door de bekende Nederlandse tv-presentatrice Linda de Mol. Het tijdschrift richt zich op vrouwen van alle leeftijden en biedt een mix van lifestyle, mode, beauty, gezondheid, interviews en persoonlijke verhalen. Met een oplage van meer dan 200.000 exemplaren per maand en een online community van meer dan 1 miljoen volgers, is LINDA. Magazine uitgegroeid tot een bekend en invloedrijk merk in Nederland. Het magazine is eigendom van Mood for Magazines, een uitgeverij die ook andere succesvolle titels als LINDA.meiden en LINDA.wonen uitgeeft.

De inhoud van LINDA.

LINDA. Magazine staat bekend om zijn brede scala aan onderwerpen, die aansluiten bij de interesses van veel vrouwen. Het tijdschrift bevat interviews met bekende en minder bekende mensen, persoonlijke verhalen van lezers, artikelen over mode, beauty en gezondheid, en veel praktische tips en adviezen. Daarnaast besteedt LINDA. Magazine ook veel aandacht aan actuele onderwerpen en maatschappelijke kwesties, waarbij vaak de focus ligt op de belevingswereld van vrouwen. Het tijdschrift brengt daarnaast regelmatig themanummers uit die dieper ingaan op bepaalde onderwerpen, zoals gezondheid, mode, vakantie of het ouderschap. De inhoud van LINDA. Magazine wordt gekenmerkt door een luchtige, toegankelijke en humoristische toon, waardoor het blad zich onderscheidt van andere lifestyle magazines.

Extra’s van LINDA.

LINDA. Magazine biedt naast het tijdschrift ook verschillende extra’s. Zo is er bijvoorbeeld de LINDA. Foundation, een stichting opgericht door Linda de Mol die zich inzet voor kinderen die in armoede opgroeien. Een vast onderdeel van het tijdschrift is de rubriek ‘L’HOMO.’, een magazine in magazine gericht op homoseksualiteit en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast organiseert LINDA. Magazine jaarlijks diverse evenementen, zoals de LINDA. Foundation loterij en de LINDA.festival. Ook biedt het magazine regelmatig leuke kortingsacties aan voor haar lezers, zoals tickets voor musicals en beautybehandelingen. Door deze extra’s weet LINDA. Magazine een hechte community van lezers te creëren die niet alleen het tijdschrift lezen, maar ook betrokken zijn bij de missie van de stichting en de evenementen en acties van het magazine.

Jaar van uitgave
Taal