Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Landelijk Wonen
Jaar van uitgave
Taal
Thema

Over Landelijk Wonen

Landelijk Wonen is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op landelijke interieurs, wonen en lifestyle. Het tijdschrift biedt inspiratie en ideeën voor het inrichten en decoreren van huizen en tuinen in landelijke stijl. Landelijk Wonen richt zich op een breed publiek en biedt praktische tips en adviezen voor zowel beginnende als gevorderde interieur liefhebbers. Het tijdschrift verschijnt 8 keer per jaar.

De inhoud van Landelijk Wonen

Landelijk Wonen is een tijdschrift dat zich richt op de liefhebbers van landelijk wonen. Het tijdschrift biedt inspiratie voor het creëren van een stijlvol landelijk interieur en geeft tips en ideeën over tuinieren en buitenleven. Daarnaast bevat het tijdschrift veel reportages over landelijke huizen en interieurs en interviews met bekende Nederlanders die landelijk wonen. Verder is er aandacht voor ambachtelijke producten, streekproducten en evenementen die passen bij de landelijke levensstijl. Kortom, het tijdschrift is bedoeld voor iedereen die van het buitenleven en een landelijke sfeer in huis houdt.

Extra’s van Landelijk Wonen

Het tijdschrift Landelijk Wonen biedt naast inspiratie voor het inrichten en decoreren van het interieur ook praktische tips en adviezen voor het onderhoud van de woning en het creëren van een mooie tuin. Daarnaast bevat het tijdschrift interviews met bekende ontwerpers en stylisten, en krijgen lezers een kijkje in de woningen van andere landelijke liefhebbers. Bovendien worden er regelmatig leuke winacties georganiseerd waarbij lezers mooie prijzen kunnen winnen die passen bij de landelijke levensstijl.

Thema
Jaar van uitgave
Taal