Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » KIJK
Jaar van uitgave
Taal

KIJK Magazine online bestellen

Jouw favoriete KIJK Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Resultaat 1–20 van de 43 resultaten wordt getoond

Over KIJK

KIJK is een populair wetenschappelijk tijdschrift dat maandelijks in Nederland wordt uitgegeven. Het blad richt zich op een breed publiek en brengt de nieuwste ontwikkelingen en trends in wetenschap, technologie, natuur en geschiedenis. Het tijdschrift is gericht op de nieuwsgierige lezer die geïnteresseerd is in hoe de wereld om ons heen werkt en hoe deze verandert. KIJK wordt uitgegeven door Audax Publishing en bestaat al meer dan vijftig jaar. Het tijdschrift is daarmee een gevestigde naam in de Nederlandse media.

De inhoud van KIJK

Het Nederlandse tijdschrift KIJK is een populairwetenschappelijk tijdschrift dat zich richt op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wetenschap, technologie en de toekomst. Het biedt een mix van informatieve artikelen, reportages, interviews en achtergrondverhalen. De onderwerpen die aan bod komen, variëren van het heelal en het menselijk lichaam tot milieu en energie. KIJK heeft een toegankelijke schrijfstijl en bevat veel illustraties en infographics om de lezer te helpen de complexe onderwerpen te begrijpen. Het tijdschrift verschijnt elke maand en is geschikt voor lezers van alle leeftijden met een interesse in wetenschap en technologie.

Extra’s van KIJK

Het tijdschrift KIJK is meer dan alleen een tijdschrift, het is een merk dat ook actief is op verschillende digitale kanalen zoals de website, sociale media en een podcast. Het tijdschrift zelf bevat een verscheidenheid aan artikelen over wetenschap en technologie, met onderwerpen variërend van astronomie en natuurkunde tot biologie en psychologie. Naast deze informatieve artikelen bevat KIJK ook recensies van nieuwe gadgets en technologieën, interviews met experts en wetenschappers, en bijzondere foto’s en illustraties om de inhoud te ondersteunen.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever