Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Historisch Nieuwsblad
Taal

Historisch Nieuwsblad Magazine online bestellen

Jouw favoriete Historisch Nieuwsblad Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over Historisch Nieuwsblad

Historisch Nieuwsblad is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op geschiedenis en historisch erfgoed. Het tijdschrift wordt zes keer per jaar uitgebracht en biedt verdiepende artikelen over diverse thema’s uit de geschiedenis. Het is opgericht in 1991 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevend tijdschrift op het gebied van geschiedenis in Nederland. Het richt zich op een breed publiek en wil de lezer informeren en inspireren over uiteenlopende historische onderwerpen.

De inhoud van Historisch Nieuwsblad

Historisch Nieuwsblad is een Nederlands geschiedenis magazine dat zich richt op een breed publiek. Het magazine behandelt uiteenlopende onderwerpen uit de geschiedenis, van de oudheid tot de moderne tijd, en van Nederland tot ver daarbuiten. Artikelen worden geschreven door zowel professionele historici als journalisten, en behandelen onderwerpen als politiek, kunst, religie, oorlog, technologie en cultuurgeschiedenis. Het tijdschrift heeft ook aandacht voor tentoonstellingen en andere evenementen die gerelateerd zijn aan geschiedenis, en biedt recensies van recent verschenen boeken over historische onderwerpen. Historisch Nieuwsblad verschijnt tien keer per jaar en is een interessante bron van kennis voor iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis.

Extra’s van Historisch Nieuwsblad

Historisch Nieuwsblad biedt zijn lezers naast het tijdschrift ook verschillende extra’s. Zo krijgen abonnees toegang tot het digitale archief, waarin alle artikelen vanaf 1970 te lezen zijn. Daarnaast organiseren ze regelmatig evenementen, zoals de jaarlijkse Nacht van de Geschiedenis. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, biedt het tijdschrift dus niet alleen interessante artikelen, maar ook een brede context en diverse activiteiten.

Taal