Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Historia
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever

Historia Magazine online bestellen

Jouw favoriete Historia Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Resultaat 1–20 van de 44 resultaten wordt getoond

Over Historia

Historia is een Nederlands historisch tijdschrift, dat ieder kwartaal verschijnt. Het tijdschrift biedt lezers een fascinerende reis door de geschiedenis van de oudheid tot de twintigste eeuw. Aan de hand van verschillende artikelen wordt er dieper ingegaan op historische gebeurtenissen, personen, culturen en beschavingen. Ook worden er in Historia regelmatig interviews gepubliceerd met deskundigen op het gebied van geschiedenis. Zo biedt het tijdschrift niet alleen vermakelijke, maar ook leerzame artikelen voor iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis.

De inhoud van Historia

Het tijdschrift Historia is een historisch georiënteerd tijdschrift dat maandelijks verschijnt en zich richt op een breed scala aan onderwerpen. In elk nummer van Historia staan artikelen over belangrijke gebeurtenissen en personages uit de wereldgeschiedenis, zoals bijvoorbeeld de oudheid, middeleeuwen, renaissance en moderne tijd. Het tijdschrift behandelt diverse thema’s zoals oorlogen, ontdekkingen, politiek, kunst, wetenschap en technologie. De artikelen worden geschreven door experts en wetenschappers en bieden inzicht in de historische gebeurtenissen en personen die onze wereld hebben gevormd.

Extra’s van Historia

Het tijdschrift Historia staat bekend om zijn uitgebreide en kwalitatieve inhoud, maar biedt ook veel extra’s aan. Zo bevat elke editie bijvoorbeeld een gratis bijlage, die een extra diepgaande kijk biedt op een specifiek onderwerp. Daarnaast bevat het tijdschrift ook verschillende boeken, DVD’s en andere speciale uitgaven die de geschiedenisliefhebber zeker zullen aanspreken. Bovendien organiseert Historia regelmatig evenementen en tentoonstellingen, waar abonnees vaak korting op kunnen krijgen.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever