Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Happinez
Jaar van uitgave
Taal

Happinez Magazine online bestellen

Jouw favoriete Happinez Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Resultaat 1–20 van de 47 resultaten wordt getoond

Over Happinez

Happinez is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op persoonlijke groei en spiritualiteit. Het tijdschrift werd voor het eerst uitgebracht in 2003 en heeft sindsdien een trouwe lezersgroep opgebouwd. Happinez staat bekend om zijn inspirerende artikelen, interviews en reportages die zich richten op onderwerpen als mindfulness, persoonlijke ontwikkeling, yoga, meditatie, astrologie, en alternatieve geneeswijzen. Het tijdschrift is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar meer balans en harmonie in hun leven en die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit en zingeving.

De inhoud van Happinez

Happinez biedt een breed scala aan artikelen en rubrieken die zich richten op persoonlijke groei en spiritualiteit. Het tijdschrift bevat bijvoorbeeld interviews met bekende en minder bekende personen die op inspirerende wijze vertellen over hun zoektocht naar zingeving. Daarnaast worden er ook artikelen gepubliceerd over uiteenlopende onderwerpen, zoals mindfulness, yoga, meditatie, astrologie, en alternatieve geneeswijzen. Bovendien bevat het tijdschrift praktische tips en oefeningen om zelf aan de slag te gaan met persoonlijke groei. Happinez is daarmee een bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar meer balans, rust en harmonie in het leven.

Extra’s van Happinez

Naast de inspirerende artikelen en rubrieken biedt Happinez nog een aantal extra’s. Zo bevat het tijdschrift mooie fotografie en illustraties die de artikelen verrijken. Daarnaast vind je in elke editie ook bijvoorbeeld meditatieoefeningen, creatieve opdrachten en horoscopen. Verder organiseert Happinez ook regelmatig evenementen, workshops en retraites die aansluiten bij de thema’s die in het tijdschrift worden behandeld. Kortom, Happinez biedt niet alleen inhoudelijke verdieping, maar ook praktische tools en mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan met persoonlijke groei.

Jaar van uitgave
Taal