Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Grazia
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever

Grazia Magazine online bestellen

Jouw favoriete Grazia Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Resultaat 1–20 van de 36 resultaten wordt getoond

Over Grazia

Grazia is een wekelijks tijdschrift dat gericht is op vrouwen. Het magazine brengt elke week het laatste nieuws op het gebied van mode, beauty, lifestyle en entertainment. Grazia is wereldwijd bekend en heeft edities in verschillende landen, waaronder Italië, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Het tijdschrift richt zich op de moderne vrouw die graag op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen.

De inhoud van Grazia

Grazia is een tijdschrift dat gaat over mode, beauty en celebrity nieuws. Het blad brengt het laatste nieuws over celebrities, geeft tips en tricks over fashion, beauty en lifestyle. Naast de actuele ontwikkelingen in de modewereld en het laatste nieuws over beroemdheden, biedt Grazia ook artikelen over onderwerpen als gezondheid, relaties en werk. Grazia bevat interviews met bekende persoonlijkheden en reportages over trends en ontwikkelingen in de modewereld. Het blad verschijnt wekelijks en heeft een frisse en inspirerende uitstraling.

Extra’s van Grazia

Grazia biedt haar lezers naast de wekelijkse dosis mode, beauty en celebrity nieuws ook diverse extra’s. Zo geeft het tijdschrift bijvoorbeeld tips en tricks om zelf thuis te koken en te experimenteren met nieuwe recepten. Daarnaast biedt Grazia ook advies en inzichten over relaties en seksualiteit en behandelt het onderwerpen zoals gezondheid, sport en fitness. Grazia organiseert regelmatig ook leuke winacties, waarbij de lezers kans maken op mooie prijzen zoals kleding, beautyproducten en reizen.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever