Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Golfers Magazine
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever

Over Golfers Magazine

Golfers Magazine is een tijdschrift dat speciaal is gericht op de golfsport en alle aspecten daaromheen. Het magazine verschijnt tien keer per jaar en is bedoeld voor zowel beginnende als gevorderde golfers. Het tijdschrift biedt onder meer informatie over golfbanen, golfclubs, golfmateriaal en tips om de golftechniek te verbeteren. Daarnaast bevat het tijdschrift interviews met bekende en minder bekende golfers, reisverslagen en achtergrondverhalen over de golfsport. Of je nu een fervent golfer bent of geïnteresseerd bent in deze sport, Golfers Magazine biedt volop inspiratie en informatie.

De inhoud van Golfers Magazine

Golfers Magazine is een tijdschrift dat gericht is op liefhebbers van de golfsport. Het blad bevat artikelen over golfbanen in binnen- en buitenland, tips van professionals over het verbeteren van de techniek, interviews met golfers en andere prominenten uit de sportwereld, en verslagen van toernooien en evenementen. Daarnaast bevat het tijdschrift regelmatig bijlagen met extra informatie over specifieke onderwerpen, zoals golfreizen, apparatuur en accessoires, en de regels van de sport. Golfers Magazine biedt zo een uitgebreide bron van informatie en inspiratie voor golfers van alle niveaus.

Extra’s van Golfers Magazine

Naast de reguliere artikelen en reportages biedt Golfers Magazine een aantal interessante extra’s. Zo worden er regelmatig tests van golfmaterialen gepubliceerd, waarin bijvoorbeeld golfclubs, ballen en schoenen worden getest. Ook is er aandacht voor de nieuwste golf mode en worden er tips gegeven om je golfspel te verbeteren. Verder bevat het tijdschrift interviews met bekende en minder bekende golfers en is er aandacht voor de verschillende golfbanen en -toernooien wereldwijd. Ten slotte biedt het tijdschrift ook praktische informatie, zoals de golf agenda en golfbanen gids.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever