Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Gitarist

Over Gitarist

Gitarist is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op gitaristen en muziekliefhebbers. Het tijdschrift biedt informatie over gitaren, gitaarspel, apparatuur, opnames, concerten en interviews met gitaristen en andere muzikanten. Het tijdschrift is bedoeld voor gitaristen van alle niveaus en genres, van beginnende akoestische spelers tot doorgewinterde rocksterren.

De inhoud van Gitarist

Gitarist is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op de gitaarmuziek. Het blad bevat interviews en artikelen over bekende gitaristen en hun muziek, recensies van muziekalbums en -apparatuur, en workshops om de lezers te helpen hun gitaarspel te verbeteren. Daarnaast bevat het tijdschrift ook nieuws over de gitaarwereld, zoals aankomende concerten en evenementen, en advertenties van muziekwinkels en fabrikanten van gitaar producten. Gitarist is een tijdschrift dat bedoeld is voor gitaarliefhebbers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden en professionals.

Extra’s van Gitarist

Gitarist is een tijdschrift dat zich richt op gitaristen en muziekliefhebbers en biedt naast het reguliere magazine en de website verschillende extra’s aan voor haar lezers. Zo organiseren ze regelmatig lezersreizen naar gitaar fabrieken in binnen- en buitenland, geven ze gratis songboeken weg en organiseren ze workshops en masterclasses met bekende gitaristen. Ook biedt het tijdschrift exclusieve video’s en gitaarlessen aan op de website voor abonnees.

Jaar van uitgave
Taal