Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Geschiedenis Magazine

Over Geschiedenis Magazine

Geschiedenis Magazine is een populair-wetenschappelijk tijdschrift dat maandelijks verschijnt en volledig gewijd is aan geschiedenis. Het blad biedt een mix van actuele en historische onderwerpen, waarbij de focus ligt op Nederland en de Nederlandse geschiedenis. Naast artikelen over politieke en militaire geschiedenis, komen ook sociaal-economische, culturele en religieuze onderwerpen aan bod. Geschiedenis Magazine richt zich op een breed publiek en biedt lezers van alle leeftijden een kijk op het verleden vanuit een vernieuwend perspectief.

De inhoud van Geschiedenis Magazine

Geschiedenis Magazine is een tijdschrift dat zich richt op geschiedenis in de breedste zin van het woord. Het tijdschrift behandelt verschillende onderwerpen uit de geschiedenis, van de oudheid tot aan de moderne tijd. Zo komen onderwerpen als oorlogsgeschiedenis, politieke geschiedenis, sociale geschiedenis en kunstgeschiedenis aan bod. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan historische locaties en musea, en worden er regelmatig boekrecensies geplaatst. Het tijdschrift richt zich op een breed publiek, van de geïnteresseerde leek tot de doorgewinterde geschiedeniskenner.

Extra’s van Geschiedenis Magazine

Geschiedenis Magazine heeft diverse extra’s voor lezers. Naast het tijdschrift ontvangen abonnees bijvoorbeeld korting op boeken en toegang tot het online archief met alle artikelen vanaf 2007. Ook organiseert het tijdschrift regelmatig evenementen, zoals lezingen en excursies naar historische locaties. Bovendien is er de mogelijkheid om mee te denken over de inhoud van het blad door feedback te geven via de lezerspanel.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever