Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Genoeg

Over Genoeg

Genoeg is een Nederlands tijdschrift dat gaat over consuminderen, duurzaamheid, groen leven, en bewuster leven. Het blad verschijnt zes keer per jaar en wil mensen helpen om meer te doen met minder. De artikelen in Genoeg gaan over ecologische en economische vraagstukken, eenvoudiger leven, minimalisme, klimaatvriendelijk reizen, voeding en gezondheid, en nog veel meer. Het tijdschrift wil zijn lezers inspireren om bewuster te leven en te consumeren en laat zien dat dat niet alleen beter is voor de planeet, maar ook voor je eigen leven en portemonnee.

De inhoud van Genoeg

Het Nederlandse tijdschrift Genoeg is een tijdschrift voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudiger en duurzamer leven. Het magazine is geïnspireerd op de principes van de internationale beweging ‘voluntary simplicity’ en biedt praktische tips, interessante artikelen en interviews over hoe je bewuster kunt leven en tegelijkertijd kunt besparen op kosten en milieu. Het magazine behandelt diverse onderwerpen zoals gezondheid, koken, wonen, reizen en financiën en heeft als doel de lezers te inspireren om bewuste keuzes te maken en meer te genieten van de kleine dingen in het leven.

Extra’s van Genoeg

Genoeg biedt naast het tijdschrift ook nog extra’s aan op hun website. Hier kunnen lezers bijvoorbeeld meer lezen over onderwerpen die in het tijdschrift aan bod zijn gekomen. Daarnaast zijn er ook praktische tips te vinden om bijvoorbeeld duurzamer te leven en geld te besparen. Op de website kunnen lezers ook deelnemen aan discussies over verschillende onderwerpen en zelf artikelen delen met andere lezers. Ook organiseert Genoeg regelmatig leuke en leerzame workshops.

Thema
Taal