Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Foodies

Over Foodies

Foodies is een Nederlands tijdschrift dat volledig is gewijd aan koken, bakken en lekker eten. Het is een maandelijkse uitgave voor fijnproevers die geïnteresseerd zijn in het ontdekken van nieuwe recepten, culinaire trends en producten. Het tijdschrift richt zich op zowel beginnende als gevorderde koks en biedt inspiratie voor het bereiden van heerlijke maaltijden voor allerlei gelegenheden.

De inhoud van Foodies

Het tijdschrift Foodies is een culinair magazine voor liefhebbers van eten, koken en alles wat daarmee te maken heeft. Het tijdschrift staat vol met recepten, kooktips en culinaire reportages en biedt inspiratie voor zowel doordeweekse maaltijden als speciale gelegenheden. Het tijdschrift richt zich op een breed publiek en bevat zowel eenvoudige als meer uitdagende recepten voor elk seizoen. Daarnaast worden er regelmatig ingrediënten en keukentools uitgelicht, en worden er interviews en verhalen gedeeld van bijvoorbeeld chefs en andere food experts.

Extra’s van Foodies

Foodies is een tijdschrift dat niet alleen recepten en culinaire tips bevat, maar ook verhalen over bijvoorbeeld de herkomst van ingrediënten en achtergronden van recepten. In elke uitgave staan daarom ook inspirerende interviews met bekende chefs en een kooktechniek die je stap voor stap leert. Daarnaast biedt Foodies extra’s zoals seizoensgebonden bijlagen met specifieke onderwerpen, zoals een kerstspecial of BBQ-special, en een online community waar je vragen kunt stellen, recepten kunt delen en meer inspiratie kunt opdoen.

Thema
Jaar van uitgave
Taal