Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Flow
Jaar van uitgave
Taal

Flow Magazine online bestellen

Jouw favoriete Flow Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Resultaat 1–20 van de 29 resultaten wordt getoond

Over Flow

Flow is een populair tijdschrift dat in 2008 werd opgericht in Nederland en ondertussen in diverse landen wordt uitgebracht. Het blad richt zich op vrouwen en staat bekend om zijn bijzondere vormgeving en creatieve insteek. Het tijdschrift bevat onder meer artikelen over psychologie, creativiteit, persoonlijke groei, mindfulness en slow living. Daarnaast bevat Flow diverse papierwaren zoals notitieboekjes, posters en kaarten. Het motto van het tijdschrift is “Minder haast, meer leven”, wat aangeeft dat het tijdschrift zich richt op het creëren van rust, balans en bewustzijn in het dagelijks leven.

De inhoud van Flow

Flow is een tijdschrift dat gaat over het goede leven: kleine dingen die het leven zo mooi maken. Het richt zich op vrouwen die houden van creativiteit, mindfulness en simpelweg gelukkig zijn. Het tijdschrift biedt inspirerende verhalen, mooie fotografie, positieve quotes en praktische tips en adviezen om meer rust en balans te vinden in het dagelijks leven. Daarnaast bevat het tijdschrift een aantal vaste rubrieken, zoals ‘Mijn leven’, ‘Slow living’, ‘Inzicht’, ‘DIY’ en ‘Boeken’. De artikelen zijn vaak persoonlijk en intiem, en worden afgewisseld met illustraties en bijzondere vormgeving.

Extra’s van Flow

Het tijdschrift Flow staat bekend om de vele extra’s die het biedt. Zo bevat elke uitgave bijvoorbeeld een mini-boekje met inspirerende quotes, een mini-poster of ansichtkaart, en een setje stickers. Daarnaast bevat het tijdschrift regelmatig bijlagen zoals notitieboekjes, papieren bloemen om zelf in elkaar te zetten en DIY-projecten. Ook bevat Flow vaak artikelen over mindfulness, rust en persoonlijke ontwikkeling, en nodigt het bekende schrijvers, illustratoren en fotografen uit om bij te dragen aan het tijdschrift.

Jaar van uitgave
Taal