Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » FietsActief

Over FietsActief

FietsActief is een populair Nederlands tijdschrift voor fietsliefhebbers. Het blad biedt inspiratie en informatie over fietstochten, bestemmingen, fietsen, fietsaccessoires, en andere gerelateerde onderwerpen. FietsActief richt zich op recreatieve fietsers en biedt tips en suggesties voor fietsroutes en -tochten, inclusief handige kaarten en beschrijvingen. Het magazine bevat ook reviews van fietsen en accessoires, evenals interviews met bekende fietsers en fietsliefhebbers.

De inhoud van FietsActief

FietsActief is een tijdschrift dat zich richt op fietsliefhebbers en -reizigers. Het tijdschrift biedt inspiratie en praktische tips voor fietsroutes in binnen- en buitenland, van korte dagtochten tot meerdaagse avonturen. Daarnaast bevat het tijdschrift reviews van fietsen, accessoires en kleding en interessante artikelen over gezondheid, voeding en training. Ook komen er persoonlijke verhalen van fietsers aan bod en is er aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van e-bikes en andere technologieën. FietsActief verschijnt tien keer per jaar en biedt volop inspiratie en informatie voor zowel beginnende als ervaren fietsers.

Extra’s van FietsActief

FietsActief staat bekend om de vele extra’s die het biedt. Zo bevat het tijdschrift bijvoorbeeld elke maand een uitneembare routekaart van een mooie fietsroute in Nederland of daarbuiten. Daarnaast bevat het blad geregeld inspirerende interviews met bekende en minder bekende fietsers, tips voor de beste fietsaccessoires, reviews van nieuwe fietsen en gadgets en aandacht voor de nieuwste fietsroutes en fietsvakanties. Ook vind je in elk nummer een agenda met de leukste fiets activiteiten en -evenementen van de komende maand.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever