Je bent nu hier » Home » Magazines » Emerce
Stock
2
8

Emerce Magazine online bestellen

Jouw favoriete Emerce Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over Emerce

Emerce is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op online business, marketing en media. Het magazine is opgericht in 1998 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevend platform voor professionals op het gebied van e-business en online marketing. Het tijdschrift biedt informatie, analyses en opinies over trends, ontwikkelingen en best practices in de digitale wereld en heeft daarmee een belangrijke rol gespeeld bij de professionalisering van de Nederlandse online industrie.

De inhoud van Emerce

Emerce is een Nederlands tijdschrift over online business en marketing. Het tijdschrift biedt artikelen en interviews over digitale marketing, e-commerce, media, technologie en online business in het algemeen. Het tijdschrift richt zich voornamelijk op de B2B-markt en geeft inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en online marketing. Naast de papieren versie heeft Emerce ook een online platform waar dagelijks artikelen, nieuws en achtergronden over digitale ontwikkelingen worden gepubliceerd.

Extra’s van Emerce

Emerce is voornamelijk gericht op de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de digitale industrie en biedt dan ook veel praktische informatie en inspiratie voor professionals in dit vakgebied. Naast de artikelen in het tijdschrift, biedt Emerce ook een uitgebreide website met nieuws, achtergrondartikelen en blogs, en organiseert het evenementen en congressen om kennis en ervaringen te delen. Ook biedt het tijdschrift rapporten, webinars en cursussen aan om de kennis van de lezers verder te verdiepen.