Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » ELF Voetbal Magazine
Taal
Thema

Over ELF Voetbal

ELF Voetbal is een Nederlands voetbaltijdschrift dat zich richt op voetballiefhebbers van alle niveaus, van amateur tot professioneel. Het blad staat bekend om zijn diepgaande artikelen, interviews en analyses van de Nederlandse Eredivisie, de internationale competities en het Nederlandse voetbalelftal. ELF Voetbal verschijnt tien keer per jaar en biedt een mix van reportages, nieuws, achtergrondverhalen, interviews, statistieken, foto’s en analyses om de lezers op de hoogte te houden van alles wat er speelt in de voetbalwereld.

De inhoud van ELF Voetbal

ELF Voetbal is een Nederlands voetbaltijdschrift dat elke maand verschijnt en zich richt op zowel de Eredivisie als de internationale voetbalwereld. Het tijdschrift staat bekend om zijn uitgebreide en diepgaande interviews met voetbalsterren en andere betrokkenen bij de sport. Verder bevat ELF Voetbal nieuws, achtergrondverhalen, analyses, fotoreportages en columns over voetbal. Ook wordt er aandacht besteed aan amateurvoetbal, vrouwenvoetbal en voetbalcultuur. ELF Voetbal heeft een eigen rating-systeem waarmee spelers en clubs worden beoordeeld, genaamd de ‘ELF Voetbal Rating’.

Extra’s van ELF Voetbal

ELF Voetbal biedt naast de papieren editie ook verschillende digitale extra’s aan, zoals een webshop en een mobiele applicatie. De website van ELF Voetbal is een bron van voetbalnieuws en bevat de belangrijkste headlines van de dag, interviews, en achtergrondverhalen. Daarnaast biedt het tijdschrift ook regelmatig bijzondere specials aan, zoals de jaarlijkse uitgave van het ‘Voetbaljaarboek’ met daarin een uitgebreide vooruitblik op het nieuwe voetbalseizoen. Voor de echte voetbalfan is ELF Voetbal een onmisbare bron van informatie en vermaak.

Thema
Taal