Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Elegance
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever

Elegance Magazine online bestellen

Jouw favoriete Elegance Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Toont alle 18 resultaten

Over Elegance

Elegance is een Nederlands glossy magazine dat zich richt op mode, beauty, reizen, culinaire hoogstandjes en lifestyle. Het magazine is bedoeld voor de ambitieuze en zelfbewuste vrouw en verschijnt elke maand. Het is een tijdschrift met allure, dat haar lezers informeert en inspireert over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, beauty, kunst, cultuur en reizen. Elegance bestaat al sinds 1937 en heeft daardoor een rijke geschiedenis en een gevestigde naam in de Nederlandse tijdschriftenwereld.

De inhoud van Elegance

Elegance is een luxe lifestyle tijdschrift dat voornamelijk gericht is op vrouwen. Het tijdschrift staat bekend om zijn prachtige fotografie en hoge kwaliteit journalistiek. De inhoud van Elegance richt zich op mode, beauty, cultuur, reizen en gastronomie, en biedt diepgaande artikelen en interviews met invloedrijke personen uit de mode- en cultuurwereld. Daarnaast vind je in het tijdschrift regelmatig exclusieve reportages over bijvoorbeeld reisbestemmingen, interviews met topchefs en praktische fashion tips. Het tijdschrift wordt zes keer per jaar uitgebracht.

Extra’s van Elegance

Elegance is een luxe lifestyle magazine dat gericht is op vrouwen. Naast de rijke inhoud van het tijdschrift, biedt Elegance ook verschillende extra’s voor haar lezers. Zo heeft het tijdschrift bijvoorbeeld een uitgebreide website met actuele nieuwsberichten en exclusieve video’s en interviews. Daarnaast organiseert Elegance regelmatig evenementen zoals modeshows, proeverijen en exclusieve reizen voor haar lezers. Ook krijgen abonnees regelmatig extra’s zoals kortingsbonnen, gratis proefmonsters en andere cadeaus. Elegance biedt haar lezers dus niet alleen inspiratie en entertainment, maar ook exclusieve ervaringen en voordelen.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever