Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Delicious.

Over Delicious.

Delicious. is een tijdschrift dat gericht is op kookliefhebbers en fijnproevers. Het werd oorspronkelijk in Australië gelanceerd en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal tijdschrift met edities in verschillende landen, waaronder Nederland. Het blad biedt een mix van inspirerende recepten, interessante culinaire verhalen en informatieve artikelen over voeding en dranken. Met zijn aantrekkelijke fotografie en stijlvolle vormgeving is Delicious. een must-read voor iedereen die van eten en koken houdt.

De inhoud van Delicious.

Delicious. is een tijdschrift dat volledig is gewijd aan eten en drinken. Het tijdschrift biedt elke maand nieuwe recepten, kooktips en informatie over ingrediënten en keukenapparatuur. Daarnaast zijn er interviews met bekende chefs en restaurateurs, recensies van restaurants en producten, en inspirerende verhalen over voedsel en de mensen die het maken. Het tijdschrift richt zich op alle aspecten van lekker eten en drinken, van simpele maaltijden tot uitgebreide diners en van bier tot wijn en cocktails. Het tijdschrift is bedoeld voor de liefhebber van goed en lekker eten, die graag geïnspireerd wil worden in de keuken.

Extra’s van Delicious.

Delicious. is niet alleen een tijdschrift over eten en drinken, het is een complete foodie-ervaring. Naast heerlijke recepten, vind je in elke editie ook tal van tips en tricks om het beste uit je culinaire ervaringen te halen, zoals suggesties voor de perfecte wijn-spijscombinaties en achtergrondverhalen over culinaire trends en tradities. Bovendien bevat het tijdschrift interviews met topkoks en andere food professionals en biedt het een kijkje achter de schermen bij beroemde restaurants en culinaire evenementen.

Thema
Jaar van uitgave
Taal