Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » De smaak van Italië
Jaar van uitgave
Taal

De smaak van Italië Magazine online bestellen

Jouw favoriete De smaak van Italië Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Toont alle 18 resultaten

Over De Smaak van Italië

De Smaak van Italië is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op alles wat met Italië te maken heeft. Het tijdschrift biedt inspiratie voor iedereen die van Italië houdt: van reisbestemmingen en de mooiste plekken om te bezoeken, tot de Italiaanse keuken en Italiaanse wijnen. Het magazine verschijnt 8 keer per jaar en is gericht op lezers die geïnteresseerd zijn in Italië, de cultuur, de taal, de mensen, het landschap en het eten. Het is zowel geschikt voor lezers die al bekend zijn met Italië als voor mensen die hun kennis over dit prachtige land willen uitbreiden.

De inhoud van De Smaak van Italië

Het tijdschrift De Smaak van Italië is een culinaire en reisgids over Italië. Het magazine biedt inspiratie en informatie over de Italiaanse keuken en cultuur. De lezers kunnen artikelen verwachten over authentieke Italiaanse gerechten, wijnen, lokale producten, markten en restaurants. Ook komen verschillende regio’s van Italië aan bod, waarbij de nadruk ligt op de cultuur en bezienswaardigheden. Het blad bevat daarnaast reisverhalen, interviews, reportages en handige tips over vakanties in Italië. Het tijdschrift heeft als doel om de lezer te laten proeven en ervaren wat Italië te bieden heeft.

Extra’s van De Smaak van Italië

Het tijdschrift De Smaak van Italië biedt naast de gebruikelijke artikelen over Italiaanse culinaire tradities en lokale gerechten, ook extra’s die de lezers verder in de Italiaanse cultuur onderdompelen. Denk aan bijvoorbeeld reistips voor mooie vakantiebestemmingen in Italië, suggesties voor de leukste en meest authentieke Italiaanse accommodaties en informatie over de laatste Italiaanse wijntrends. Daarnaast geeft het tijdschrift ook regelmatig bijzondere recepten van lokale chefs en producenten, waardoor lezers hun eigen Italiaanse kookkunsten kunnen verbeteren. De Smaak van Italië staat dan ook bekend als een tijdschrift dat de Italiaanse sfeer en beleving goed weet over te brengen op haar lezers.

Jaar van uitgave
Taal