Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » De Nieuwe Koers
Jaar van uitgave
Taal
Thema

De Nieuwe Koers Magazine online bestellen

Jouw favoriete De Nieuwe Koers Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

De nieuwe koers

“De Nieuwe Koers” is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op thema’s zoals geloof, samenleving, cultuur en ethiek. Het biedt een platform voor reflectie en discussie over de plaats van het christelijk geloof in de moderne wereld en behandelt diverse maatschappelijke kwesties vanuit een christelijk perspectief.

In dit tijdschrift vind je artikelen, opinies, interviews en essays van zowel bekende theologen als hedendaagse denkers. Het richt zich op onderwerpen als ethiek, politiek, kunst, wetenschap en religie, en exploreert de intersectionele relatie tussen geloof en cultuur.

“De Nieuwe Koers” moedigt diepgaande reflectie aan en stelt vragen over maatschappelijke uitdagingen en spirituele groei. Het fungeert als een brug tussen geloof en de moderne wereld en biedt een ruimte voor dialoog en diversiteit van opvattingen binnen de christelijke gemeenschap. Het tijdschrift speelt een waardevolle rol in het stimuleren van kritisch denken en het verkennen van de relevantie van het geloof in hedendaagse contexten.

extra’s de nieuwe koers

“De Nieuwe Koers” is een Nederlands tijdschrift dat een christelijk perspectief biedt op maatschappelijke vraagstukken. Het stimuleert diepgaande reflectie en biedt ruimte aan diverse opvattingen binnen de christelijke gemeenschap. Het richt zich op ethiek, cultuur, geloof en biedt een platform voor kritisch denken en dialoog.

Thema
Jaar van uitgave
Taal