Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Country Living UK

Over Country Living UK

Country Living UK is een lifestyle magazine gericht op het platteland en alles wat daarbij hoort. Het tijdschrift is geïnspireerd op het Engelse platteland en biedt een mix van interieur, tuinieren, koken, reizen en ambachten. Het tijdschrift heeft een warme en uitnodigende uitstraling en is perfect voor mensen die houden van een landelijke levensstijl.

De inhoud van Country Living UK

Country Living UK is een tijdschrift dat zich richt op het landleven en alles wat daarbij komt kijken. De inhoud van het tijdschrift bestaat uit artikelen over wonen, tuinieren, koken en mode. Daarnaast worden er regelmatig reportages en interviews geplaatst over inspirerende mensen en bedrijven op het platteland. Het tijdschrift heeft een rustieke en nostalgische uitstraling en staat vol met prachtige foto’s van het Engelse platteland.

Extra’s van Country Living UK

Country Living UK richt zich op het inspireren van haar lezers om van hun huis een thuis te maken en hun persoonlijke stijl te ontdekken. Naast het bieden van prachtige huizen, tuinen en interieurs, biedt het tijdschrift ook recepten, reisverhalen en ideeën voor doe-het-zelf projecten. Er is ook aandacht voor ambachtelijke producten, kunstenaars en ondernemers die hun passie voor traditionele vaardigheden delen. Verder bevat het tijdschrift advies over tuinieren, landelijke gezondheid en welzijn, en het opvoeden van dieren op het platteland. Er worden ook regelmatig wedstrijden gehouden voor lezers om prijzen te winnen zoals reizen en producten voor thuis en tuin.