Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Computer!Totaal
Jaar van uitgave
Taal

Over Computer!Totaal

Computer!Totaal is een Nederlands computertijdschrift dat zich richt op zowel de beginnende als de ervaren computergebruiker. Het tijdschrift is gericht op het bespreken van actuele ontwikkelingen, het geven van advies en tips, en het testen van hardware en software. Naast nieuws en achtergrondverhalen over de computerindustrie biedt Computer!Totaal ook praktische handleidingen, tests en workshops voor zowel Windows- als Apple-gebruikers. Het tijdschrift verschijnt maandelijks en is daarnaast ook beschikbaar in een digitale versie.

De inhoud van Computer!Totaal

Computer!Totaal is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op computertechnologie en -producten, software, mobiele apparaten, internet en gadgets. Het biedt deskundige begeleiding, technische tips, producttesten en nieuws over de laatste ontwikkelingen in de technologie wereld. Het tijdschrift bevat tevens achtergrondartikelen over onderwerpen als cybersecurity en privacy, evenals recensies van games, smartphones, laptops en andere gadgets. Computer!Totaal is bedoeld voor zowel beginners als gevorderde gebruikers en biedt praktische tips en advies over hoe men het beste uit zijn apparatuur en software kan halen.

Extra’s van Computer!Totaal

Computer!Totaal biedt naast het tijdschrift ook veel extra’s op hun website en forum. Zo vind je op de website van het tijdschrift verschillende video’s, tutorials en reviews van producten en software. Daarnaast is er een forum waar lezers vragen kunnen stellen en kunnen discussiëren over diverse onderwerpen met andere computerliefhebbers. Verder kun je op de website ook diverse nieuwsartikelen lezen en zijn er regelmatig winacties waarbij je kans maakt op mooie prijzen.

Jaar van uitgave
Taal