Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Ciao Italia

Ciao Italia Magazine online bestellen

Jouw favoriete Ciao Italia Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Enig resultaat

Over Ciao Italia

Ciao Italia is een maandelijks tijdschrift over Italië, de Italiaanse cultuur en de Italiaanse keuken. Het tijdschrift is gericht op iedereen die geïnteresseerd is in Italië, of je nou wel of niet een vakantie hebt geboekt naar dit prachtige land. De inhoud van Ciao Italia is gevarieerd en bevat onder andere reisverhalen, recepten, taalcursussen, interviews, columns en reportages. Ciao Italia is een must-read voor iedereen die Italië in zijn of haar hart heeft gesloten.

De inhoud van Ciao Italia

Ciao Italia is een tijdschrift over de Italiaanse keuken, cultuur en lifestyle. Het tijdschrift staat vol met heerlijke recepten, tips voor de beste restaurants en culinaire hotspots in Italië en informatie over de nieuwste foodtrends en -producten. Daarnaast besteedt Ciao Italia aandacht aan Italiaanse kunst, design en mode, en worden lezers op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en evenementen in Italië. Het tijdschrift is een must-read voor iedereen die van de Italiaanse keuken en cultuur houdt en inspiratie zoekt voor zijn volgende trip naar Italië.