Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Chapeau

Over Chapeau

Chapeau is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op het goede leven in het zuiden van Nederland en de Euregio. Het tijdschrift brengt inspirerende verhalen, interviews en achtergrondverhalen over kunst, cultuur, reizen, gastronomie en lifestyle in de regio. Het richt zich op lezers die geïnteresseerd zijn in hoogwaardige content over de mooie dingen in het leven. Chapeau verschijnt zes keer per jaar.

De inhoud van Chapeau

Chapeau is een tijdschrift dat zich richt op het goede leven in Limburg. Het magazine staat bekend om zijn luxe uitstraling en geeft de lezer een inkijkje in de culinaire, culturele en zakelijke wereld van Limburg. Het tijdschrift besteedt aandacht aan zaken als mode, gastronomie, kunst, cultuur en lifestyle. Naast interviews met bekende en minder bekende Limburgers, biedt het tijdschrift ook interessante reportages, nieuws en achtergrondverhalen over onderwerpen die relevant zijn voor de lezers die geïnteresseerd zijn in het goede leven in deze regio.

Extra’s van Chapeau

Chapeau is een lifestyle magazine dat de lezers meeneemt op een ontdekkingsreis door Limburg en de Euregio. Naast de verhalen over de regio bevat het tijdschrift ook tal van tips en inspiratie op het gebied van reizen, gastronomie, mode, cultuur en wonen. Bovendien biedt het blad een online platform waarop de laatste nieuwtjes en exclusieve content te vinden zijn. Elk jaar organiseert Chapeau tevens de Chapeau Business Club, een netwerkclub voor ondernemers die actief zijn in Limburg en de Euregio.

Jaar van uitgave
Taal