Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Carros

Over Carros

Carros is een Nederlands tijdschrift over luxe auto’s, klassieke auto’s en autoraces. Het magazine is gericht op autoliefhebbers die geïnteresseerd zijn in de nieuwste ontwikkelingen in de autowereld en die zich willen verdiepen in de geschiedenis van de auto-industrie. Carros verschijnt tien keer per jaar en bevat naast autotests, rij-impressies en interviews met bekende autofabrikanten ook artikelen over lifestyle, design en reizen. Het tijdschrift richt zich op de kwaliteit en stijl van auto’s en de passie die autoliefhebbers voor deze voertuigen hebben.

De inhoud van Carros

Het Nederlandse tijdschrift Carros is een autoriteit op het gebied van luxe auto’s en lifestyle. Het tijdschrift bevat exclusieve verhalen over de nieuwste auto’s, interviews met auto-ontwerpers, rij-indrukken van de nieuwste modellen, en bijzondere reportages over bijvoorbeeld autoshows en roadtrips. Daarnaast komen ook gerelateerde onderwerpen zoals horloges, reizen, mode en technologie aan bod, allemaal gericht op de doelgroep van autoliefhebbers en -kenners die van luxe en comfort houden. Carros is een inspirerend magazine voor wie geïnteresseerd is in auto’s en de wereld eromheen.

Extra’s van Carros

Carros richt zich op liefhebbers van exclusieve auto’s en brengt daarom naast het tijdschrift ook speciale edities uit die dieper ingaan op de exclusieve autowereld. Het tijdschrift biedt daarnaast regelmatig uitgebreide rij-impressies, vergelijkingen tussen automodellen en interviews met bekende en minder bekende personen uit de autowereld. Ook wordt er aandacht besteed aan design, technologie en innovaties in de automotive branche. In elke editie vind je verder interessante columns, nieuws over de laatste ontwikkelingen in de autobranche en evenementen die de autoliefhebber niet mag missen.

Jaar van uitgave
Taal