Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » &C
Jaar van uitgave
Taal

&C Magazine online bestellen

Jouw favoriete &C Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over &C

&C (andC) is een Nederlands tijdschrift dat in 2017 is opgericht door de bekende presentatrice en actrice Chantal Janzen. Het magazine richt zich op vrouwen tussen de 18 en 48 jaar oud en behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder mode, beauty, lifestyle, eten en reizen. Het tijdschrift onderscheidt zich van andere vrouwenbladen door zijn brutale en eigenzinnige karakter. Naast het tijdschrift heeft &C ook een online platform, een webshop en organiseert het verschillende evenementen en activiteiten.

De inhoud van &C

Het tijdschrift &C, opgericht door de Nederlandse presentatrice Chantal Janzen, richt zich op moderne vrouwen en biedt inspirerende en informerende artikelen over onderwerpen zoals mode, beauty, reizen, carrière en cultuur. Het tijdschrift heeft een positieve en eigenzinnige benadering van deze onderwerpen en streeft ernaar om de lezers te informeren en te vermaken met verhalen en interviews over bekende en onbekende mensen, en onderwerpen die aansluiten bij de interesses van de moderne vrouw. Het tijdschrift bevat ook veel fotografie en visueel aantrekkelijke elementen, zoals illustraties en grafische ontwerpen.

Extra’s van &C

Naast het tijdschrift biedt &C ook diverse extra’s aan. Zo heeft het magazine een eigen website waarop dagelijks nieuwe artikelen worden gepubliceerd over onderwerpen als mode, beauty, eten, reizen en lifestyle. Ook heeft &C een eigen webshop waarin exclusieve &C merchandise en beauty producten worden verkocht. Daarnaast organiseert het magazine evenementen zoals de jaarlijkse &C Talent Award, waarbij jong talent in de mode- en beauty branche in de schijnwerpers wordt gezet.

Jaar van uitgave
Taal