Je bent nu hier » Home » Magazines » Burda Style

Over Burda Style

Burda Style is een internationaal naai tijdschrift dat zich richt op zowel beginnende als gevorderde naaisters. Het biedt een breed scala aan naai patronen voor kleding en accessoires, evenals tips, technieken en inspiratie voor naaiprojecten. Het tijdschrift wordt gepubliceerd in verschillende talen en heeft een trouwe en actieve gemeenschap van naaisters over de hele wereld.

De inhoud van Burda Style

Burda Style is een Duits naaimagazine dat wereldwijd wordt gelezen en gewaardeerd. Het tijdschrift biedt maandelijkse naaipatronen voor allerlei soorten kleding en accessoires, van klassieke en tijdloze stukken tot trendy en modieuze items. Het is gericht op naai-enthousiastelingen van alle niveaus, van beginners tot gevorderden, en biedt stapsgewijze instructies en nuttige tips voor elk project. Naast naaipatronen en -instructies bevat het tijdschrift ook artikelen over stoffen, mode en stijl, evenals interviews met bekende modeontwerpers.

Extra’s van Burda Style

Burda Style is een populair tijdschrift onder naai- en mode-liefhebbers van alle niveaus. Naast de reguliere patronen en naai-instructies bevat het tijdschrift ook veel inspiratie en tips voor het aanpassen en personaliseren van patronen. Er zijn vaak speciale edities gewijd aan bijvoorbeeld bruidsmode, kinderkleding, of feestelijke kleding. Het tijdschrift bevat daarnaast ook veel informatie over nieuwe naaimachines en ander naai gereedschap, evenals stoffen en fournituren. Kortom, Burda Style biedt naai fanaten een schat aan informatie en inspiratie om hun vaardigheden en creativiteit naar een hoger niveau te tillen.