Je bent nu hier » Home » Magazines » Burda Breien
Taal
12
Thema
12
Stock
3
9

Over en inhoud burda breien

Burda Breien” is een tijdschrift gericht op breiliefhebbers en handwerkers. Het maakt deel uit van de bekende Burda Media Group, die wereldwijd diverse mode- en handwerktijdschriften publiceert. “Burda Breien” biedt inspiratie, patronen en instructies voor breiprojecten van verschillende niveaus, variërend van eenvoudige beginnersprojecten tot meer complexe ontwerpen.

Dit tijdschrift bevat een verscheidenheid aan breipatronen, waaronder truien, sjaals, mutsen, dekens, en nog veel meer. Het presenteert ook de nieuwste trends in breimode en geeft tips voor garenkeuze, naalden en breitechnieken. “Burda Breien” is geschikt voor breiers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus en moedigt creativiteit en vakmanschap aan.

Burda breien extra’s

Bovendien bevat het vaak interviews met bekende breiers, artikelen over breigeschiedenis en -cultuur, en ideeën voor het personaliseren van gebreide kledingstukken. Dit tijdschrift biedt een gemeenschap voor breiliefhebbers en fungeert als een bron van inspiratie en instructie voor degenen die van handwerken houden en hun breivaardigheden willen verbeteren.