Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Bernie
Taal

Bernie Magazine online bestellen

Jouw favoriete Bernie Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Toont alle 6 resultaten

Over Bernie

Bernie is een Nederlands tijdschrift dat in 2016 voor het eerst verscheen. Het tijdschrift is vernoemd naar de voormalige Amerikaanse presidentskandidaat Bernie Sanders en richt zich op een breed publiek met artikelen over politiek, cultuur, economie, milieu en maatschappij. Bernie biedt verdieping en achtergrondinformatie bij actuele onderwerpen en brengt opinie, interviews en reportages. Het tijdschrift verschijnt zes keer per jaar en wordt uitgegeven door de Amsterdamse uitgeverij Brooklyn.

De inhoud van Bernie

Het Nederlandse tijdschrift Bernie richt zich op de welgestelde man van 50 jaar en ouder en brengt elke twee maanden een mix van lifestyle, mode, reizen, auto’s, kunst, eten en drinken. Naast interviews met bekende en inspirerende mannen bevat het tijdschrift ook artikelen over trends op het gebied van gadgets, horloges en andere luxe producten. Ook worden er regelmatig mooie reisreportages gepubliceerd en is er aandacht voor bijzondere hotels en restaurants. Kortom, Bernie biedt een gevarieerde mix van onderwerpen voor de man die van luxe en kwaliteit houdt.

Extra’s van Bernie

Het Nederlandse tijdschrift Bernie biedt naast de reguliere inhoud van het blad ook enkele extra’s aan. Zo krijgen abonnees exclusieve toegang tot de online omgeving van Bernie, waar zij onder andere eerdere uitgaven kunnen lezen en extra achtergrondinformatie kunnen vinden over de artikelen in het blad. Daarnaast organiseren zij regelmatig evenementen voor hun lezers, zoals exclusieve diners met bekende Nederlanders of speciale reizen naar bijzondere bestemmingen. Ook biedt het blad vaak kortingen en cadeaus aan voor hun trouwe abonnees.

Taal