Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Bernard Prince

Bernard Prince Magazine online bestellen

Jouw favoriete Bernard Prince Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Toont alle 4 resultaten

Over Bernard Prince

Bernard Prince is een Nederlands stripboek tijdschrift dat voornamelijk gericht is op volwassenen en liefhebbers van avontuurlijke strips. Het tijdschrift is vernoemd naar de gelijknamige stripreeks van de Belgische tekenaar Hermann Huppen en de Franse schrijver Greg. Het tijdschrift bevat naast deze stripreeks ook andere avontuurlijke strips, artikelen over de stripwereld en interviews met bekende striptekenaars.

De inhoud van Bernard Prince

Het Nederlandse tijdschrift Bernard Prince is een stripblad dat volledig is gewijd aan de avonturen van de gelijknamige held. Het stripverhaal is gebaseerd op de avonturen van Bernard Prince, een voormalige marineofficier die nu werkt als avonturier. De strips zijn getekend door Michel Charlier en Gérald Forton en staan bekend om hun realistische tekenstijl en avontuurlijke plotlijnen. Het tijdschrift bevat zowel oude als nieuwe afleveringen van de strip en biedt fans een kans om de avonturen van Bernard Prince opnieuw te beleven.

Extra’s van Bernard Prince

Bernard Prince is een stripreeks van de Belgische stripauteur Greg, die in de jaren ’60 en ’70 verscheen in het stripblad Kuifje. In deze stripreeks draait het om avonturen van de hoofdpersoon Bernard Prince en zijn vrienden Barney Jordan en Djinn. Het tijdschrift waarin de stripreeks werd gepubliceerd bood naast de strips zelf geen extra’s aan, omdat het blad voornamelijk was gericht op het publiceren van strips.