Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Beet
Jaar van uitgave
Taal

Beet Magazine online bestellen

Jouw favoriete Beet Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over Beet

Beet is een Nederlands tijdschrift dat gericht is op de sportvisserij. Het blad bestaat sinds 1985 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende vis tijdschriften van Nederland. Beet biedt informatie over allerlei aspecten van het sportvissen, zoals technieken, materiaal, vissoorten en vislocaties. Daarnaast bevat het tijdschrift ook veel praktische tips, achtergrondartikelen en reportages van vissers uit binnen- en buitenland. Het blad verschijnt 11 keer per jaar en is zowel in print als digitaal verkrijgbaar.

De inhoud van Beet

Het Nederlandse tijdschrift Beet richt zich op sportvissers en bevat artikelen, reportages en interviews over vissen en de hengelsport. In het tijdschrift worden diverse vistechnieken belicht, zoals vliegvissen, karpervissen, roofvissen en witvissen. Ook worden er tips gegeven over het materiaal dat nodig is om succesvol te vissen en worden er ervaringen gedeeld van bekende sportvissers. Daarnaast bevat het tijdschrift ook informatie over visreizen en visplekken in binnen- en buitenland.

Extra’s van Beet

Naast het maandelijkse tijdschrift biedt Beet ook extra’s aan voor vissers. Zo hebben ze een online community waar lezers elkaar kunnen ontmoeten, tips en ervaringen kunnen delen en vragen kunnen stellen. Daarnaast organiseren ze regelmatig evenementen, zoals hengelsportbeurzen en visreizen, waar abonnees met korting naartoe kunnen. Ook biedt Beet een webshop aan waar lezers hengelsportartikelen kunnen aanschaffen.

Jaar van uitgave
Taal