Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Beelden magazine

Over Beelden Magazine

Beelden Magazine is een Nederlands tijdschrift dat geheel in het teken staat van beeldende kunst. Het magazine verschijnt zes keer per jaar en biedt een breed scala aan artikelen en reportages over beeldende kunst in binnen- en buitenland. Het richt zich zowel op professionele kunstenaars als op kunstliefhebbers en verzamelaars en biedt inspiratie, verdieping en informatie over onder meer beeldhouwkunst, keramiek, glaskunst en street art.

De inhoud van Beelden Magazine

Het Nederlandse tijdschrift Beelden Magazine is een kunsttijdschrift dat vier keer per jaar verschijnt en zich richt op beeldhouwkunst en ruimtelijke kunst in de breedste zin van het woord. Het tijdschrift biedt inspiratie en informatie voor kunstenaars, kunstliefhebbers en verzamelaars. In elk nummer komen verschillende aspecten van beeldhouwkunst aan bod, zoals materiaalgebruik, technieken, tentoonstellingen en interviews met beeldend kunstenaars. Ook besteedt Beelden Magazine aandacht aan de geschiedenis van de beeldhouwkunst en de ontwikkelingen binnen de hedendaagse kunstwereld.

Extra’s van Beelden Magazine

Naast de reguliere artikelen en interviews, biedt Beelden Magazine ook nog extra’s aan voor haar lezers. Zo organiseert het tijdschrift bijvoorbeeld workshops, lezingen en excursies naar kunsttentoonstellingen en -evenementen. Ook biedt het magazine haar abonnees korting op diverse kunstboeken en -dvd’s. Daarnaast zijn er in elk nummer prijsvragen waarbij lezers kans maken op kunstwerken en boeken. Al met al zorgt Beelden Magazine ervoor dat kunstliefhebbers hun hart kunnen ophalen en nog meer uit hun passie kunnen halen.