Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » BarberSociety

BarberSociety Magazine online bestellen

Jouw favoriete BarberSociety Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Enig resultaat

Over BarberSociety

BarberSociety is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op de barbier industrie. Het tijdschrift is bedoeld voor barbers die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden en hun werk naar een hoger niveau willen tillen. Het bevat artikelen over de nieuwste trends en technieken in het vakgebied, interviews met inspirerende barbiers en tips voor het runnen van een succesvolle barbershop.

De inhoud van BarberSociety

BarberSociety is een Nederlands tijdschrift dat gericht is op professionals en liefhebbers in de kappers- en scheer-industrie. Het blad biedt informatie over de nieuwste trends, technieken en producten op het gebied van het kappersvak en de bijbehorende lifestyle. Daarnaast bevat het interviews met top barbiers, reportages vanuit internationale evenementen en foto’s van inspirerende kapsels en scheerbeurten. Kortom, BarberSociety is een onmisbaar blad voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van het klassieke herenvak.

Extra’s van BarberSociety

BarberSociety is een tijdschrift dat zich richt op kappers, barbers en haarstylisten. Naast de vele inspirerende en informatieve artikelen, bevat het tijdschrift ook diverse extra’s die interessant zijn voor professionals uit deze sector. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende tips en tricks te vinden op het gebied van hairstyling en grooming, maar ook interviews met bekende hairstylisten en barbers, recensies van haarproducten en -tools, en een agenda met interessante events en vakbeurzen. Bovendien bevat elke editie van BarberSociety ook een speciale sectie met de nieuwste trends op het gebied van haarstyling en grooming.