Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » B Inspired

B Inspired Magazine online bestellen

Jouw favoriete B Inspired Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Enig resultaat

Over B Inspired

B Inspired is een creatief en inspirerend hobby tijdschrift voor mensen die graag creatief bezig zijn. Het tijdschrift richt zich op allerlei verschillende hobby’s en creatieve activiteiten, waaronder breien, haken, naaien, borduren, tekenen en schilderen. Het biedt talloze projectideeën, tutorials, tips en technieken om de creatieve geest te stimuleren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. B Inspired is een must-have voor iedereen die van knutselen, DIY en creatief bezig zijn houdt.

De inhoud van B Inspired

Het hobbytijdschrift B Inspired is gericht op creatieve mensen die graag bezig zijn met handwerk en DIY-projecten. Het blad staat vol met inspiratie, tips en instructies voor diverse creatieve activiteiten, waaronder breien, haken, naaien, borduren en sieraden maken. Ook zijn er regelmatig leuke artikelen te vinden over interieurdecoratie en andere creatieve projecten. B Inspired brengt daarnaast verschillende patronen en sjablonen om de lezers te helpen bij het maken van hun eigen projecten.

Extra’s van B Inspired

B Inspired biedt naast inspiratie en patronen voor verschillende creatieve projecten ook extra’s voor de lezers. Zo worden er regelmatig workshops en evenementen georganiseerd waar lezers aan deel kunnen nemen. Daarnaast bevat het tijdschrift interviews met bekende creatievelingen, tips en tricks voor verschillende technieken en materialen en reviews van nieuwe producten op de markt. Ook is er een community van B Inspired waar lezers hun creaties kunnen delen en inspiratie kunnen opdoen van anderen.