Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Awater
Taal

Awater Magazine online bestellen

Jouw favoriete Awater Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Toont alle 20 resultaten

Over Awater

Awater is een literair tijdschrift dat vier keer per jaar verschijnt. Het tijdschrift is opgericht in 2002 en is vernoemd naar het gelijknamige gedicht van de Nederlandse dichter Martinus Nijhoff. Het tijdschrift heeft als doel poëzie onder de aandacht te brengen en te bevorderen. In Awater vind je dan ook interviews met dichters, recensies van recent verschenen poëziebundels en bijdragen van zowel bekende als onbekende dichters.

De inhoud van Awater

Awater is een tijdschrift over poëzie. Het magazine biedt een mix van recensies, essays, interviews, en gedichten. Het richt zich op zowel bekende dichters als opkomende talenten en brengt daarmee de volledige breedte van de Nederlandse en Vlaamse poëzie wereld in kaart. Awater verschijnt vier keer per jaar en bevat daarnaast nieuws over poëzie-evenementen en -publicaties. Het tijdschrift heeft een vaste groep lezers en draagt bij aan de verspreiding van poëzie in Nederland en Vlaanderen.

Extra’s van Awater

Het tijdschrift Awater heeft naast de gedichten ook nog een aantal extra’s te bieden. Zo bevat het tijdschrift recensies van recent uitgebrachte poëziebundels en besprekingen van interessante literaire evenementen en festivals. Verder bevat het tijdschrift interviews met dichters en geeft het tips voor de beste poëzie podia en voordrachten. Ook biedt het tijdschrift lezers de mogelijkheid om hun eigen gedichten in te sturen voor publicatie in een speciale rubriek. Kortom, Awater biedt naast de gedichten nog veel meer interessante content voor de poëzie liefhebber.

Taal