Je bent nu hier » Home » Magazines » Autovisie

Over Autovisie

Autovisie is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op autoliefhebbers en petrolheads. Het tijdschrift werd opgericht in 1956 en is sindsdien uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse autowereld. Autovisie richt zich op het testen en beoordelen van nieuwe auto’s, het bieden van nieuws en achtergronden uit de autowereld en het delen van interessante verhalen en columns. Het tijdschrift verschijnt elke twee weken en biedt daarnaast ook extra content online.

De inhoud van Autovisie

Autovisie is een Nederlands tijdschrift dat zich volledig richt op de autowereld. Het tijdschrift biedt elke maand nieuws, tests, reportages en achtergrondverhalen over de nieuwste modellen en ontwikkelingen in de auto-industrie. Het tijdschrift richt zich op autoliefhebbers die geïnteresseerd zijn in prestaties, design, technologie en rijbeleving. Naast auto’s komen ook gerelateerde onderwerpen zoals motorsport en auto gerelateerde reizen aan bod. Het tijdschrift verschijnt elke maand en heeft een grote focus op fotografie en design.

Extra’s van Autovisie

Autovisie heeft een aantal extra’s die het tijdschrift onderscheiden van andere auto-tijdschriften. Naast het beoordelen van de nieuwste auto’s, besteedt het tijdschrift ook aandacht aan klassiekers, autosporthistorie en auto gerelateerde lifestyle-artikelen. Het tijdschrift bevat ook regelmatig interviews met bekende mensen uit de autowereld en lezers kunnen genieten van uitgebreide fotoreportages. Bovendien biedt Autovisie regelmatig exclusieve testritten en rij impressies die niet elders te vinden zijn.