Je bent nu hier » Home » Magazines » Autoreview

Over Autoreview

Autoreview is een bekend Nederlands tijdschrift dat zich richt op autoliefhebbers en autokopers. Het blad biedt sinds 1982 onafhankelijke informatie en testrapporten over de nieuwste auto’s op de markt. Autoreview is een autoriteit op het gebied van autotests en autonieuws en is een betrouwbare bron voor autoliefhebbers en autokopers in Nederland.

De inhoud van Autoreview

Autoreview is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op auto-enthousiastelingen en autokopers. In elk nummer vindt de lezer gedetailleerde autotests en rij-impressies van de nieuwste automodellen, evenals autonieuws, achtergrondverhalen over auto-ontwikkelingen en interviews met bekende auto-industrie persoonlijkheden. Daarnaast bevat het tijdschrift ook artikelen over autotechnologie, onderhoud en reparatie, en de geschiedenis van de auto. Het tijdschrift richt zich op een breed publiek en biedt zowel voor beginners als gevorderde automobilisten interessante inhoud.

Extra’s van Autoreview

Autoreview biedt diverse extra’s naast de gedetailleerde autotests en -vergelijkingen. Zo bevat het tijdschrift regelmatig achtergrondartikelen over de auto-industrie, interviews met experts en fabrikanten, en reportages over bijvoorbeeld autoshows en autoreizen. Daarnaast vind je in elk nummer handige tips over bijvoorbeeld onderhoud, aanschaf en verzekeringen. Ook heeft het tijdschrift een handige rubriek met antwoorden op lezersvragen.