Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Auto Motor Klassiek
Jaar van uitgave
Taal

Over Auto Motor Klassiek

Auto Motor Klassiek is een maandelijks verschijnend tijdschrift over klassieke auto’s, motoren en bromfietsen. Het tijdschrift richt zich op zowel de liefhebber als de serieuze verzamelaar. Met 320 pagina’s per editie biedt het tijdschrift veel informatie over de technische aspecten van klassieke voertuigen, maar er is ook aandacht voor de historie, evenementen en rij-impressies. Naast de verhalen over oldtimers, bevat het blad ook klassieke motoren en bromfietsen. Er is ook aandacht voor restauraties, onderhoud en de aanschaf van klassiekers.

De inhoud van Auto Motor Klassiek

Auto Motor Klassiek is een maandelijks tijdschrift dat gericht is op liefhebbers van klassieke auto’s, motoren en bromfietsen. Het tijdschrift biedt interessante artikelen over verschillende aspecten van klassieke voertuigen, zoals restauratie, onderhoud, techniek, historie en evenementen. Daarnaast worden er regelmatig reportages en interviews gepubliceerd over klassieke auto’s en hun eigenaren. Ook is er aandacht voor het aankoopproces van een klassieker, en worden er advertenties geplaatst voor te koop aangeboden voertuigen en onderdelen.

Extra’s van Auto Motor Klassiek

Auto Motor Klassiek biedt naast het maandelijkse tijdschrift ook aanvullende diensten en extra’s voor de lezers, zoals een online shop voor auto-gerelateerde producten en een website met een groot archief van eerder gepubliceerde artikelen. Bovendien organiseert het tijdschrift regelmatig evenementen en bijeenkomsten voor klassieke autoliefhebbers, zoals beurzen en toertochten. Het tijdschrift fungeert zo als een platform voor klassieke autoliefhebbers om kennis te delen, inspiratie op te doen en in contact te komen met andere liefhebbers.

Jaar van uitgave
Taal