Je bent nu hier » Home » Magazines » Atelier Magazine

Over Atelier Magazine

Atelier Magazine is een Nederlands tijdschrift voor kunstenaars en creatievelingen die geïnteresseerd zijn in verschillende technieken en materialen. Het tijdschrift biedt inspiratie en tips voor kunstenaars op elk niveau, van beginners tot professionals. Atelier Magazine behandelt verschillende kunstvormen zoals schilderen, tekenen, beeldhouwen, keramiek, textiel en nog veel meer. Het tijdschrift verschijnt zes keer per jaar en is geschikt voor alle leeftijden.

De inhoud van Atelier Magazine

Atelier Magazine is een tijdschrift voor kunstenaars, creatievelingen en ambachtslieden. Het bevat artikelen over schilderen, tekenen, beeldhouwen, quilten en nog veel meer. In elk nummer vind je interviews met kunstenaars en ambachtslieden, stap-voor-stap instructies voor het maken van kunstwerken en tips en trucs om je vaardigheden te verbeteren. Het tijdschrift is bedoeld om lezers te inspireren en te motiveren om hun creatieve passie te volgen en hun artistieke vaardigheden te ontwikkelen.

Extra’s van Atelier Magazine

Atelier Magazine biedt naast inspirerende artikelen en tutorials ook diverse extra’s voor de lezer. Zo vind je in elke editie een uitgebreide materiaal- en productinformatie, handige tips en trucs om je vaardigheden te verbeteren en een agenda met aankomende evenementen en workshops. Daarnaast zijn er regelmatig winacties waarmee je mooie prijzen kunt winnen en kun je als abonnee profiteren van speciale kortingen op producten en evenementen.