Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Archeologie Magazine
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever

Archeologie Magazine online bestellen

Jouw favoriete Archeologie Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Resultaat 1–20 van de 25 resultaten wordt getoond

Over Archeologie Magazine

Archeologie Magazine is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op archeologie en erfgoed. Het tijdschrift neemt de lezers mee op ontdekkingstocht naar het verleden en geeft een fascinerend inzicht in onze geschiedenis. Van prehistorie tot Middeleeuwen, Archeologie Magazine biedt een breed scala aan onderwerpen en neemt de lezers mee naar bijzondere archeologische vondsten en opgravingen. Archeologie Magazine verschijnt zes keer per jaar.

De inhoud van Archeologie Magazine

Archeologie Magazine is een tijdschrift dat zich richt op de geschiedenis van Nederland en daarbuiten. In het blad komen diverse onderwerpen aan bod, van prehistorie tot moderne tijd, en van archeologische opgravingen tot historische gebouwen. Het tijdschrift bevat naast wetenschappelijke artikelen ook interviews, achtergrondverhalen, nieuws over recente archeologische vondsten en opgravingen, boekrecensies en aankondigingen van evenementen en tentoonstellingen. Zo biedt Archeologie Magazine een brede blik op het verleden en de archeologie als wetenschap.

Extra’s van Archeologie Magazine

Archeologie Magazine biedt naast interessante artikelen ook diverse extra’s. Zo bevat het tijdschrift regelmatig archeologische routes en wandelingen door Nederland en het buitenland, waarbij je op ontdekking kunt gaan naar sporen uit het verleden. Ook zijn er vaak boekbesprekingen, aankondigingen van tentoonstellingen en congressen, en interviews met experts uit het vakgebied. Daarnaast bevat het tijdschrift ook veel afbeeldingen van archeologische vondsten en opgravingen, wat het geheel nog meer tot leven brengt.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever