Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » ANNA
Taal

ANNA Magazine online bestellen

Jouw favoriete ANNA Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Toont alle 2 resultaten

Over ANNA

ANNA is een creatief hobby tijdschrift voor vrouwen die graag aan de slag gaan met handwerk. Het tijdschrift biedt een verscheidenheid aan inspirerende en praktische ideeën voor verschillende soorten handwerkprojecten, van breien tot haken en naaien. ANNA staat bekend om haar duidelijke instructies en stap-voor-stap foto’s die zelfs beginners in staat stellen om mooie en nuttige creaties te maken. Of je nu een ervaren handwerkster bent of net begint met het ontdekken van je creatieve kant, ANNA biedt inspiratie en creatieve ideeën voor elk niveau en elke smaak.

De inhoud van ANNA

ANNA is een hobby tijdschrift gericht op vrouwen van 50 jaar en ouder die van handwerken houden. Het tijdschrift biedt inspiratie voor allerlei soorten handwerk projecten, zoals haken, breien, naaien en borduren. Daarnaast bevat het tijdschrift ook tips en technieken voor het verbeteren van verschillende handwerk vaardigheden. ANNA heeft een duidelijke en eenvoudige uitleg van de patronen en biedt variaties op de ontwerpen om de lezers uit te dagen en te inspireren.

Extra’s van ANNA

In ANNA vind je niet alleen inspiratie en ideeën voor handwerkprojecten, maar ook talloze patronen en instructies om zelf aan de slag te gaan. Het tijdschrift bevat duidelijke stap-voor-stap handleidingen en handige tips en tricks om jouw creatieve projecten tot een succes te maken. Bovendien zijn er regelmatig extra’s te vinden, zoals bijvoorbeeld een bijlage met specifieke patronen voor de feestdagen of seizoensgebonden projecten. Met ANNA heb je dus altijd genoeg handwerk inspiratie en materiaal om heerlijk creatief bezig te zijn!

Taal