Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Alles over Geschiedenis
Taal

Alles over Geschiedenis Magazine online bestellen

Jouw favoriete Alles over Geschiedenis Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Toont alle 2 resultaten

Over Alles Over Geschiedenis

Alles Over Geschiedenis is een populair wetenschappelijk tijdschrift dat zich richt op geschiedenisliefhebbers van alle leeftijden. Het blad brengt de geschiedenis tot leven met fascinerende verhalen, boeiende artikelen en prachtige illustraties. Van oude beschavingen tot de Tweede Wereldoorlog, van politieke intriges tot de grote ontdekkingsreizen, Alles Over Geschiedenis biedt een breed scala aan onderwerpen uit de wereldgeschiedenis. Het tijdschrift verschijnt zes keer per jaar.

De inhoud van Alles Over Geschiedenis

In het tijdschrift Alles over Geschiedenis komen verschillende onderwerpen uit de geschiedenis aan bod. Het blad biedt artikelen over historische gebeurtenissen, personen, culturen en tijdperken. De artikelen zijn geschreven door deskundige historici en journalisten en bevatten vaak uniek beeldmateriaal zoals schilderijen, foto’s en kaarten. Er wordt ook aandacht besteed aan historische reizen, musea, tentoonstellingen en boeken. Het tijdschrift heeft als doel om lezers te inspireren en te informeren over onze geschiedenis en de rol die deze speelt in de hedendaagse wereld.

Extra’s van Alles Over Geschiedenis

Het tijdschrift Alles over Geschiedenis biedt naast de interessante inhoud ook verschillende extra’s. Zo wordt er in elk nummer een poster toegevoegd met een historisch thema, zoals de Middeleeuwen of de Romeinse tijd. Daarnaast worden er in sommige nummers speciale bijlagen toegevoegd met extra informatie over een bepaald onderwerp. Ook is er een website en een app beschikbaar waarop extra artikelen, video’s en interactieve content te vinden zijn. Ten slotte organiseert het tijdschrift regelmatig evenementen, zoals lezingen en tentoonstellingen, waar lezers naartoe kunnen gaan om nog meer over geschiedenis te leren.

Taal