Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » 90 Minutes

90 Minutes Magazine online bestellen

Jouw favoriete 90 Minutes Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Enig resultaat

Over 90 Minutes

90 Minutes is een Brits voetbaltijdschrift dat zich richt op de Engelse Premier League en Europese competities zoals de Champions League en Europa League. Het tijdschrift verschijnt maandelijks en biedt uitgebreide analyses en commentaren van bekende sportjournalisten en oud-profvoetballers. Met interviews, achtergrondverhalen, columns en statistieken is 90 Minutes een onmisbaar tijdschrift voor de echte voetballiefhebber.

De inhoud van 90 Minutes

90 Minutes is een Engels voetbaltijdschrift dat zich richt op het Engelse en internationale voetbal. Het tijdschrift brengt nieuws, wedstrijdverslagen, interviews, achtergrondverhalen, statistieken en analyses. Het biedt daarnaast ook interessante artikelen over voetbalcultuur en geschiedenis. Naast voetbalnieuws en -analyse biedt 90 Minutes ook veel informatie over voetbalwedden en fantasy football. Het tijdschrift is bedoeld voor echte voetbalfans die op de hoogte willen blijven van alles wat er speelt in de voetbalwereld.

Extra’s van 90 Minutes

Het tijdschrift 90 Minutes biedt naast de gebruikelijke artikelen en analyses over voetbal, ook extra’s aan zoals exclusieve interviews met bekende voetbaliconen, nieuws over transfergeruchten en de nieuwste ontwikkelingen in de voetbalwereld. Daarnaast bevat het tijdschrift ook posters van de bekendste voetballers en worden er vaak speciale edities uitgebracht rondom grote voetbaltoernooien zoals het WK en de Champions League. Het tijdschrift richt zich op de echte voetballiefhebbers en biedt hen een compleet pakket aan voetbal gerelateerd nieuws en verhalen.