Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » 4WD Auto Magazine

Over 4WD

4WD Auto is een tijdschrift dat zich richt op liefhebbers van vierwielaandrijving en terreinwagens. Het blad staat vol met tests van offroad-voertuigen, reisverslagen, technische informatie, accessoires en nog veel meer. Of je nu een ervaren offroader bent of gewoon geïnteresseerd bent in dit type auto’s, 4WD Auto is het tijdschrift voor jou.

De inhoud van 4WD

4WD Auto is een Nederlands magazine dat zich richt op liefhebbers van vierwielaangedreven auto’s en terreinwagens. Het magazine brengt nieuws, rij-impressies, testen van nieuwe modellen en reportages van off-road avonturen. Daarnaast komen ook onderwerpen als onderhoud en techniek aan bod, en is er aandacht voor accessoires en reisverhalen. 4WD Auto verschijnt zes keer per jaar en is gericht op een breed publiek, van beginners tot doorgewinterde off-road fanaten.

Extra’s van 4WD

Het tijdschrift 4WD Auto biedt niet alleen interessante artikelen over avontuurlijke off-road voertuigen, maar ook extra’s zoals testritten, vergelijkingen, technische artikelen, informatie over accessoires en evenementen. Bovendien bevat elk nummer van het blad uitgebreide reisverslagen van off-road-avonturen, waarbij lezers kunnen genieten van prachtige foto’s van adembenemende landschappen en actiefoto’s van de voertuigen in actie.