Vriendin (28-2019)

Vriendin (28-2019)

 2,85

 2,85

In deze editie

Extra veel spraakmakende persoonlijke verhalen – ‘Mijn vriend is net zo oud als mijn vader’ – De vakantie die mijn leven veranderde – Truckerzusjes Mariëlle en Caroline: ‘Al die verbaasde blikken… geweldig!’ – ‘Twee weken voor de bruiloft haakte hij af’ – ‘Onze vechtscheiding eindigde in een vriendschap’ – Zomerzoete taartjes – Lekker koel: linnen mode – Zen in 7 stappen – Lezeressen over fat shaming: ‘Met jouw gewicht zou ik de trap maar nemen’ – Mercedes werd medium nadat haar dochtertje overleed: ‘Ze helpt me vanaf boven’

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

In deze editie

Extra veel spraakmakende persoonlijke verhalen – ‘Mijn vriend is net zo oud als mijn vader’ – De vakantie die mijn leven veranderde – Truckerzusjes Mariëlle en Caroline: ‘Al die verbaasde blikken… geweldig!’ – ‘Twee weken voor de bruiloft haakte hij af’ – ‘Onze vechtscheiding eindigde in een vriendschap’ – Zomerzoete taartjes – Lekker koel: linnen mode – Zen in 7 stappen – Lezeressen over fat shaming: ‘Met jouw gewicht zou ik de trap maar nemen’ – Mercedes werd medium nadat haar dochtertje overleed: ‘Ze helpt me vanaf boven’

Over het magazine Vriendin

Zij is veelzijdig, betrouwbaar en vertrouwd. En altijd verrassend. Je weet wat haar beweegt: jij! Vriendin wordt gemaakt voor jou en jij voelt je thuis bij Vriendin. Naast de mooiste persoonlijke verhalen wekelijks de nieuwste mode en beauty, de lekkerste recepten en shoppings voor kids, dier en thuis. Vriendin. Echt. Zoals jij.

Gewicht 0.176 kg
Taal

Nederlands

Frequentie

52 x per jaar

Aantal pagina's

96

Titels

Audax Publishing B.V.

Editienummer

28-2019

Verschenen op

7-17-19

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vriendin (28-2019)” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar top