Actie!

Vriendin (23-2019)

In deze editie

Renée verloor haar ongeboren tweeling op vakantie: ‘Hoe kon ik ze daar nou achterlaten?’- Gezondheid: ‘Mijn onhandigheid heeft een naam: ‘dyspraxie’- Het beste dieet ter wereld: Het Mediterrane dieet! Start meteen- Clairy Polaks man had alzheimer: ‘Dat hij naar een verpleeghuis moest, voelde als falen’- Zin in strand: De allerleukste bikini’s & badpakken- Gezondheid: ‘Mijn onhandigheid heeft een naam: dyspraxie’- Opgebiecht. ‘Seks? Van mij hoeft ‘t niet meer zo’

 2,65

Uitverkocht

Uitverkocht

In deze editie

Renée verloor haar ongeboren tweeling op vakantie: ‘Hoe kon ik ze daar nou achterlaten?’- Gezondheid: ‘Mijn onhandigheid heeft een naam: ‘dyspraxie’- Het beste dieet ter wereld: Het Mediterrane dieet! Start meteen- Clairy Polaks man had alzheimer: ‘Dat hij naar een verpleeghuis moest, voelde als falen’- Zin in strand: De allerleukste bikini’s & badpakken- Gezondheid: ‘Mijn onhandigheid heeft een naam: dyspraxie’- Opgebiecht. ‘Seks? Van mij hoeft ‘t niet meer zo’

Over het magazine Vriendin

Zij is veelzijdig, betrouwbaar en vertrouwd. En altijd verrassend. Je weet wat haar beweegt: jij! Vriendin wordt gemaakt voor jou en jij voelt je thuis bij Vriendin. Naast de mooiste persoonlijke verhalen wekelijks de nieuwste mode en beauty, de lekkerste recepten en shoppings voor kids, dier en thuis. Vriendin. Echt. Zoals jij.
Winkelwagen
Scroll naar top