Vriendin (10-2019)

Actie!
Actie!

Vriendin (10-2019)

 2,65

 2,65

In deze editie

‘Dit heb ik mijn vriendin vergeven’, 7 ontroerende interviews – Openhartig, Julia: ‘Ik ben gek op mijn man, maar ook verliefd op een vrouw’ – Nikki Lee vecht keihard terug: ‘Een afperser zette mijn naaktfilmpje online’ – Souad werkte zich op van schoonmaakster tot directeur – 8 manieren om een beetje ‘groener’ te leven – Weg met die vermoeidheid, 7 snelle opkikkers – Douwe Bob: ‘Een gebroken hart is heftig’

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

In deze editie

‘Dit heb ik mijn vriendin vergeven’, 7 ontroerende interviews – Openhartig, Julia: ‘Ik ben gek op mijn man, maar ook verliefd op een vrouw’ – Nikki Lee vecht keihard terug: ‘Een afperser zette mijn naaktfilmpje online’ – Souad werkte zich op van schoonmaakster tot directeur – 8 manieren om een beetje ‘groener’ te leven – Weg met die vermoeidheid, 7 snelle opkikkers – Douwe Bob: ‘Een gebroken hart is heftig’

Over het magazine Vriendin

Zij is veelzijdig, betrouwbaar en vertrouwd. En altijd verrassend. Je weet wat haar beweegt: jij! Vriendin wordt gemaakt voor jou en jij voelt je thuis bij Vriendin. Naast de mooiste persoonlijke verhalen wekelijks de nieuwste mode en beauty, de lekkerste recepten en shoppings voor kids, dier en thuis. Vriendin. Echt. Zoals jij.

Gewicht 0.176 kg
Taal

Nederlands

Frequentie

52 x per jaar

Aantal pagina's

96

Titels

Audax Publishing B.V.

Editienummer

10-2019

Verschenen op

3-13-19

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vriendin (10-2019)” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar top