Vriendin (05-2019)

Actie!
Actie!

Vriendin (05-2019)

 2,65

 2,65

In deze editie

Coco werd moeder op haar 48ste: ‘Het was mijn laatste kans’- Babette: ‘Vmbo? Nee, ik doe er ALLES aan om mijn zoon op de HAVO te krijgen’- Blijven of gaan na ontrouw? Hij had al maanden een affaire, terwijl ik zwanger was’- Win een fotoshoot met je kind! Kijk snel op pagina 56- Volkszanger Tino Martin: ‘School voelde als een straf. IK WILDE ZINGEN!’- Kleine helden: Deze kids maken de wereld een beetje mooier- Lust: ‘Die extra kilo’s vindt hij alleen maar opwindend’

Uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter

In deze editie

Coco werd moeder op haar 48ste: ‘Het was mijn laatste kans’- Babette: ‘Vmbo? Nee, ik doe er ALLES aan om mijn zoon op de HAVO te krijgen’- Blijven of gaan na ontrouw? Hij had al maanden een affaire, terwijl ik zwanger was’- Win een fotoshoot met je kind! Kijk snel op pagina 56- Volkszanger Tino Martin: ‘School voelde als een straf. IK WILDE ZINGEN!’- Kleine helden: Deze kids maken de wereld een beetje mooier- Lust: ‘Die extra kilo’s vindt hij alleen maar opwindend’

Over het magazine Vriendin

Zij is veelzijdig, betrouwbaar en vertrouwd. En altijd verrassend. Je weet wat haar beweegt: jij! Vriendin wordt gemaakt voor jou en jij voelt je thuis bij Vriendin. Naast de mooiste persoonlijke verhalen wekelijks de nieuwste mode en beauty, de lekkerste recepten en shoppings voor kids, dier en thuis. Vriendin. Echt. Zoals jij.

Gewicht 0.176 kg
Taal

Nederlands

Frequentie

52 x per jaar

Aantal pagina's

96

Titels

Audax Publishing B.V.

Editienummer

05-2019

Verschenen op

02-02-19

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vriendin (05-2019)” te beoordelen
Winkelwagen
Scroll naar top